Novi zaplet: Nogometaš Papiss Cisse prije iznenadne svadbe viđao se s dvije žene

Foto: Twitter

NAKON što je otkriveno da je nogometaš Papiss Cisse oženio senegalsku odbojkašicu, nakon što je svojoj britanskoj djevojci Rachelle Graham rekao da ide na odmor, mediji su otkrili njegovu drugu britansku djevojku. Vlasnica plesnog studija u Gatesheadu Natalie Gibson senegalskog je napadača upoznala prije godinu dana u kasinu, a njena prijateljica je za Daily Mirror ispričala da ju je njegovo vjenčanje šokiralo.

"Rekla mi je : 'Nisam znala ništa o tome dok nisam vidjela članke u medijima. Kad sam upoznala Papissa nisam imala pojma tko je on, jer ne pratim nogomet. Mislila sam da ćemo ostati skupa i nisam imala pojma da će se on oženiti u Francuskoj, a nisam znala ni da se viđa s drugima'. Kad smo vidjeli fotografije druge djevojke u medijima, mislili smo da je to Natalie, jer su jako slične, no shvatili smo da je to posve druga žena", ispričala je prijateljica.

Natalie Gibson još nije potvrdila priču o vezi s nogometašem, a žena koja se javila na njen telefon medijima je rekla da ne želi razgovarati o tome.

Jučer se javnosti obratila Rachelle Graham, koja se zabrinula kad joj se dečko nije javio nakon odlaska na odmor u rodni Senegal. Ubrzo je na internetu pronašla fotografije njegovog francuskog vjenčanja s drugom ženom.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.