Nives poručila: Nisam toliko luda da bih izmišljala priče o razvodu!

Foto: Facebook

JUČER je u medijima osvanula priča o razvodu Nives Drpić i Dine Drpića.

Story je pisao da je nakon devet godina njihov brak došao svomu kraju, dodajući da je par razloge razvoda odlučio ostaviti za sebe te da je Drpić navodno već iselio iz njihova zajedničkog stana.

Međutim, Vedran Strukar tvrdio je da s pričom o razvodu nije upoznat iako bi to, kao njezin agent, trebao znati. Štoviše, Strukar je na svom Facebooku objavio i status koji je lajkala cijela obitelj Zeljković što, kazao je za Index, smatra znakovitim.

"Dragi prijatelji iz medija! Danas čitav dan doslovno ne mogu živjeti od Vaših telefonskih poziva pa evo zajednička izjava svima: Kao agentu gospođe Nives Zeljković alias Nives Celzijus nije mi poznato da se moja štićenica razvodi niti da je to njezina želja, a niti da je razvod u tijeku, a pogotovo mi nije poznato da je pokušavala spasiti brak i da nije uspjela ili što god navodno piše u novinama koje još nisu izašle. O navodnom razvodu sam saznao iz Vaših današnjih upita i to mi je prvi glas o tome. Ako se i posvađala s mužem, kao što se mnogi parovi danas svađaju, to ne znači nužno odmah razvod... U ostale medijske špekulacije ne želim ulaziti", napisao je u svojem statusu.

A priča je danas dobila svoj nastavak. Nives je, naime, na svojem profilu na Facebooku objavila status (iz Izraela) u kojem stoji: "Kakvo god mišljenje netko imao o meni, nisam toliko luda da bih u svrhu promocije novih projekata izmišljala navode u tjedniku Story, zbog kojih bi moja djeca i ja mogli trpjeti dugoročne posljedice. Kao javna osoba, nažalost ne mogu uvijek sakriti informaciju, ma koliko god to željela i trudila se. To je moja bolna gola istina", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.