Nema krov nad glavom, ali ima stav: Beskućnik-žigolo svaku večer spava s drugom

Screenshot: YouTube

INTERNETOM se nedavno proširio kratki dokumentarac o 26-godišnjem beskućniku Joeu koji, jednostavno rečeno, spava s različitim ženama kako bi imao krov nad glavom.

Mladić koristi svoje zavodničke tehnike kako bi svake večeri u krevet odveo drugu i tako osigurao smještaj. Međutim, i sam priznaje da ponekad mora prenoćiti na pločniku, a tijekom dana se u trgovinama pokušava se dočepati dezodoransa, besplatnih uzoraka gela za kosu ili novac koji užica na ulici potroši na izgled.

"U New Yorku živi osam milijuna ljudi, ako ne ševiš - ti si jebeni šupak", započinje svoj intervju ovaj beskućnik-žigolo i dodaje da je tajna njegova uspjeha arogancija i stav koji žene "obaraju s nogu".

"Svakoj govorim da je volim i da je želim ženiti, ali čisto u rekreativne svrhe", tvrdi on i dodaje da je na ulici završio nakon što ga je majka iz kuće izbacila zbog ovisnosti o drogama.

Iako nije zadovoljan svim aspektima svog života, tvrdi da postoji jedna prednost: "Spavam na pločniku dvije ili tri noći tjedno, ali svakog dana mogu raditi što me volja. Moja jedina odgovornost je da ne izgledam kao beskućnik".

Ipak, ovaj neobični beskućnik upozorio je mlade da ovaj život nije za svakog: "Prilično sam siguran da sam ja, pogledamo li ostale njujorške beskućnike, jedini kojem ovo polazi za rukom".

Naravno, ovo je upozorenje potpuno nepotrebno jer, sudeći po komentarima, nikom nije ni palo na pamet da živi poput Joea, a mnogi ga nazivaju gadom, šupčinom i neradnikom te dodaju da je njegov život sve samo ne privlačan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.