"Najseksipilnija čistačica na svijetu" postaje model

Foto: Facebook

RITA MATTOS, 23-godišnja Brazilka, postala je poznata zahvaljujući svojim profilima na društvenim mrežama na kojima ima tisuće obožavatelja, a osvojila ih je, osim izgledom, i svojom pričom - ona je, naime, čistačica u Rio de Janeiru.

"Ljudi su iznenađeni kada vide zgodnu curu da čisti ulice, kažu da mogu naći bolji posao, ali zašto je to čudno toliko, zar je neophodno da čistači budu ružni? Postoji predrasuda protiv njih", rekla je Rita koja zarađuje 400 dolara, kako prenosi Mirror.

I dok je po danu, točnije od ranih jutarnjih sati, možete vidjeti kako u širokom narančastom kombinezonu čisti gradske ulice, na fotografijama koje objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama priča je sasvim druga. Tamo Rita pozira u bikinijima i drugim seksi kombinacijama, a svi se jednoglasno slažu da izgleda odlično.

Kako to obično biva, popularnost na društvenim mrežama donijela je i novi razvoj situacije, pa tako Rita sada ima svog menadžera i postaje model. A na pitanje čemu duguje sjajnu liniju, Rita kaže: "Svakodnevno sam na plaži, trčim. Ne pazim što jedem i nikada ne držim dijete, nisam taj tip."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.