Najljepše od Eura: Deset najseksipilnijih supruga i djevojaka nogometaša



BLIŽI se Euro, a dok se naši kolege bave predstavljanjem reprezentacija, mi se bavimo predstavljanjem ljepših polovica nogometaša. Deset najljepših žena Eura većinom su manekenke, s nekim manjim iznimkama.

Sara Carbonaro

Jedna od njih definitivno je Sara Carbonaro. Prekrasna novinarka djevojka je Ikera Casillasa. Egzotičnog lica i prekrasnog tijela, Sara oduzima dah. FHM proglasio ju je najljepšom novinarkom na svijetu, s čime se samo možemo složiti. Navodno su se Casillas i Ronaldo svojedobno kladili tko će je prije osvojiti. Iako Ronaldo nije uspio osvojiti Saru, također je pronašao ljepoticu koja oduzima dah.

Irina Shayk

Irina Shayk prekrasna je Ruskinja koja se istaknula mnogim prestižnim modnim kampanjama, ali i činjenicom da je smirila Ronalda, koji se u njezinoj blizini zaista teško koncentrira.

Shakira

Najpoznatiji bokovi svijeta zaveli su Gerarda Piquea. Shakiru zaista ne trebamo posebno predstavljati. Talentirana glazbenica, velika humanitarka i prelijepa žena.

Raffella Fico

Zločesti dečko nogometa, Mario Balotelli, poznat je po svom temperamentu i nestašlucima. Čini se da osim temperamenta ima i sjajan ukus za žene. Raffella Fico nedavno je izjavila da joj ne smeta kada Mario pohodi striptiz klubove te nadodala da je svjesna da je ona broj jedan u njegovom srcu. Skandalozna Raffaella navodno je orgijala s Berlusconijem te se neko vrijeme viđala sa Christianom Ronaldom.

Sarah Brander

Sarah Brander djevojka je Sebastiana Schweinsteigera, a osim toga je i manekenka. Njezina klasična, damska ljepota poznata je u cijelom svijetu.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen rasna je ljepotica i supruga nizozemskog nogometaša Wesleyja Sneijdera. Bavi se glumom te je i televizijska voditeljica. Diljem svijeta ipak je poznata isključivo po ljepoti.

Yolanda Cardona

Yolanda Cardona supruga je prekrasnog Victora Valdesa. Yolanda je inače kolumbijska manekenka, a već neko vrijeme u braku je s Valdesom te imaju i dijete. Jedna od najljepših žena nogometaša, Yolanda je jedna od onih koje bismo zaista češće htjeli gledati u seksi editorijalima.

Kristen Pazik

Andrej Ševčenko također se vjenčao pravom ljepoticom. Kristen Pazik je američka manekenka rodom iz Poljske. Ova 34-godišnja ljepotica izgleda sjajno i nakon dva poroda. Kćerka je poznatog igrača bejzbola, Mikea Pazika.

Martina Čechova

Martina Čechova supruga je Petra Čecha. Lijepa plavuša nogometašu je rodila kćerkicu, a uživaju u skladnom braku. Prizemljena Martina inače je instruktorica zumbe.

Alena Seredova

I za kraj vam predstavljamo Martininu sunarodnjakinju Alena Seredovu. Seksi supruga Gianluigija Buffona karijeru je započela kao 15-godišnja manekenka te je u međuvremenu dogurala do glumice u Italiji i supruge tamošnje nogometne zvijezde.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.