Mračne tajne Roberta De Nira: Kontroverzna biografija poznatog glumca opisuje kao ovisnika i nasilnika

Foto: Shutterstock

SCENARIST i redatelj Shawn Levy u svojoj je knjizi "De Niro: A Life" iznio niz tvrdnji kojima kultnog glumca opisuje kao ovisnika i agresivca. U biografskim je zapisima Levy tako naveo da je De Niro emotivno nestabilan, preosjetljiv, ali i arogantan i nasilan. 
 
Javnost, a posebno obožavatelji Roberta De Nira, zatečeni su ovim tvrdnjama, a biografija slavnog glumca puna je iznenađenja, velikim dijelom i zbog činjenice da se o privatnom životu De Nira nikada nije znalo previše.
 
Čak su i mnogi njegovi suradnici priznali da zapravo ne znaju puno o njemu, prenosi Daily Mail, no pisac De Nirove biografije tvrdi da glumčeva samozatajnost možda nije bila samo rezultat njegove određene sramežljivosti, već da je možda time što je svoj privatni život tajio, zapravo skrivao mnoge detalje koji ga i ne predstavljaju u najboljem svjetlu.
 
Levy ističe da je De Niro na vrhuncu slave bio ovisnik o kokainu, te da je upravo to dovelo do velikog prijateljstva s komičarom Johnom Belushijem koji je 1982. godine umro od posljedica predoziranja.
 
Levy također tvrdi da je De Niro u odnosima sa ženama bio površan, da je često bio u nekoliko veza istovremeno, a da je prema nekima od svojih partnerica bio nasilan i osvetoljubiv.
 
Tako Levy navodi primjer De Nirova odnosa s glumicom Cybill Shepherd koja nije pala na njegov šarm dok su 70-tih zajedno snimali film "Taksist", pa joj se De Niro navodno odlučio osvetiti tako što joj je pravio probleme na snimanju filma.
 
Helena Springs ga je svojevremeno tužila za neisplaćenu alimentaciju tvrdeći da je djevojčica koju je rodila njegova. De Niro se godinama nije želio podvrći testu za utvrđivanje očinstva, no kada je to napravio, ispostavilo se da djevojčica nije njegova, iako ju je financijski potpomagao.
 
De Niro je poznat po burnim vezama s mnogim slavnim ljepoticama, između ostaloga i s Naomi Campbell, Whitney Houston i Umom Thurman, no navodno je, kako tvrdi Levy, bio potpuno lud jedino za njujorškom manekenkom Toukie Smith, s kojom ima dva sina. Nakon prekida s Toukie vjenčao se s Grace Hightower.
 
 
Levy navodi da De Niro emotivnu nestabilnost velikim dijelom duguje kaotičnom djetinjstvu. Njegova majka je, naime, nakon samo dvije godine braka napustila njegova oca koji je bio umjetnik i biseksualac, a De Niro, koji je bio jedinac, odrastao je poprilično usamljen i s majkom koja je često mijenjala partnere.
 
Robert De Niro još nije reagirao na Levyjeve navode i tvrdnje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.