Maria Bello hoda sa ženom i to nije nikakva velika stvar

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Maria Bello piše kolumnu Moderna ljubav za New York Times, no to je već poznato.

Ono što je tek nedavno podijelila sa svijetom, i to upravo putem svoje kolumne, jest činjenica da se trenutno viđa sa ženom, a tu je novost objasnila na isti način na koji ju je obznanila i svom 12-godišnjem sinu Jacksonu, piše Gawker.

Bello je napisala i da "prema njenom mišljenju, ideja veze prelazi bilo kakve rodne barijere" te da to što hoda sa ženom nije nikakva velika stvar.

"Veze i partnerstvo za mene su uvijek bile tekuće i razvijajuće stvari. Jackov otac, Dan, bit će uvijek moj partner jer dijelimo Jacka. Dan je najbolji otac i najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala. Samo zbog toga što naša veza nije seksualna ne mora značiti da mi više nije partner. Dijelimo sve bitne vrijednosti, kao što su stavljanje našeg sina na prvo mjesto. Moj bivši, Bryn, ostaje moj partner jer dijelimo aktivizam. A Clare će uvijek ostati moja partnerica jer mi je ujedno i najbolja prijateljica", napisala je Bello.

Prije no što je sinu obznanila da je u njen život ušla ženska osoba, razgovarala je i sa svojim psihilogom. Bojala se kako će joj to utjecati na karijeru te je pokušala opravdati svoje osjećaje, no na kraju je jednostavno iskreno svu istinu istresla na stol.

Što joj je Jackson odgovorio? "Mama, ljubav je ljubav, što god bila".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.