Korejski "Petar Pan" ima 26 godina, a izgleda kao dječak: "On skriva tajnu besmrtnosti"

Screenshot: YouTube

IAKO izgleda kao dječak, Korejac Hyomyung Shin ima 26 godina. On pati od rijetkog Highlanderova sindroma zbog kojeg možda nikada neće fizički odrasti, iako se mentalno razvija u skladu s godinama. Tako unatoč činjenici da ima 26 godina i razmišlja poput tipičnog 26-godišnjaka, Shinu nitko na prvi pogled ne bi dao više od 13 godina. Lokalni mediji ovog 163 centimetra visokog mladića prozvali su korejskim Petrom Panom.

Shin obožava izlaske u noćne klubove, gdje pije alkohol i pleše, piše Koreaboo. Naravno, ulazak u njih nije mu uvijek lagan jer mu zaštitari ne vjeruju da nije dijete. Prilikom ulaska u svaki klub obvezno mora pokazati osobnu iskaznicu kojom dokazuje da je rođen 1989. godine.

U dokumentarcu o njegovoj bolesti pojavio se u dječjoj pidžami sa srcima prije nego što je odjenuo traperice i majicu, a na glavu stavio šiltericu. Najljepšom djevojkom na svijetu smatra Scarlett Johansson, u sobi na zidu ima njen poster i nada se da će je jednog dana upoznati.

Ispričao je da se tijekom djetinjstva normalno razvijao, a kada je trebao ući u pubertet to se nije dogodilo, Promjene koje je očekivao na svom tijelu naprosto su izostale. Korejski mediji uvjereni su da bi njegovo stanje moglo biti ključno za otkrivanje tajne besmrtnosti.

Kamere su ga pratile i tijekom spoja na slijepo s jednom djevojkom, koja nije mogla vjerovati da Shin ima 26 godina. Iako pati od rijetkog sindroma, s njegovim zdravljem prema riječima liječnika sve je u redu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.