Kažu da je najomraženija žena na televiziji: Zašto nitko ne voli Skyler White?

Foto: JLP

GLUMICA Anna Gunn, ili preciznije, njen lik iz serije "Breaking Bad" trenutno je jedna od najomraženijih žena na televiziji, pišu američki mediji.

Novinari su do ovog zaključka došli analizirajući golem broj Facebook stranica posvećenih mržnji prema Skyler White, supruzi antiheroja Waltera Whitea kojeg je u seriji utjelovio Bryan Cranston.

"Kao glumica, svjesna sam da gledatelji imaju pravo na mišljenje o likovima koje gledaju, ali kao ljudsko biće, brine me zašto ljudi gaje toliko negativnih osjećaja prema Skyler. Radi li se možda o tome da ne mogu podnijeti ženu koja odbija šutjeti i tiho patiti uz svog muškarca? Možda zbog toga što ne popušta i ne odustaje? Ili zbog toga što je jednaka Walteru?", napisala je glumica u članku za New York Times.

"Gledatelji su imali sličan stav prema ostalim kompleksnim ženskim likovima u serijama. Slično se dogodilo s Carmelom Sopranom iz 'Sopranosa' i Betty White iz serije 'Mad Men'", nastavlja glumica.

Mnogi su se s njom složili jer u sva tri slučaja, muški su likovi učinili daleko gore stvari od svojih omraženih supruga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.