Katarina Banić: Bojim se nove veze, strah me da me netko ne povrijedi



BIVŠA Miss Hrvatske Katarina Banić otkrila je da se ovih dana bavi Euro Futsalom radeći na organizaciji tog događaja. "Trenutno radim u organizaciji na Euro Futsalu, nogomet mi je ljubav, a to je već svima poznato. U mene je to usađeno još prije deset godina. Do ključnog trenutka došlo je 8. kolovoza 2001. godine. Tada je Hajduk igrao protiv Mallorce u Splitu treće pretkolo Lige prvaka. Nogomet u mom životu tada je zaista dobio glavnu sporednu ulogu. To je zaista najljepša igra na svijetu", ispričala je Katarina.

"Idealan muškarac je onaj koji će biti spreman ući sa mnom u vezu"

"Ostao mi je još jedan ispit u veljači tako da mi je cilj očistiti semestar. Što se drugih stvari tiče, postoji nešto na čemu radim već određeno vrijeme, ali nisam od onih koji govore prije nego što treba, tako da ću mudro šutjeti i nadam se uspjeti u svom projektu", nadodala je Katarina. Osim što voli nogomet kao igru, omilili su joj se i nogometaši. Tako je neko vrijeme provela u vezi s Emirom Spahićem. "Na ljubavnom planu sve po starom, sama sam već preko godinu dana. Idealan muškarac je onaj koji će biti spreman ući sa mnom u vezu tako da me poštuje jednako kao i ja njega te ima razumijevanja kao što ću ja imati za njega", povjerila nam je Katarina.

"Iskreno, strah me ući u novu vezu da me ne povrijede"

"Iskreno, strah me ući u novu vezu nakon dvije veze koje su mi zaista bile velika škola. Kad zavolim, onda dam sve od sebe, tako da me strah da me netko ne povrijedi. Kad se sretnem s bivšim dečkom, pozdravimo se, nema mjesta za neke tenzije, ali bivši je bivši, sama riječ govori da pripada prošlosti", ispričala Katarina. "Što Bog da, bit će", zaključila je Banić koja nam je za kraj otkrila i kako ne ide na skijanje jer nije ljubiteljica snijega. "Više volim more i sunce".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.