Kao kod psihijatra, samo besplatno: Jeste li znali da na internetu postoji mjesto na kojem možete olakšati dušu?

Screenshot: Ispovesti.com

AKO KOJIM slučajem još niste na nju naišli, sad je pravo vrijeme da posjetite stranicu ispovesti.com.

Kao što joj samo ime govori, to je mjesto na kojem možete iskreno progovoriti o onome što vas muči, bez straha da će vas netko osuđivati, te se poslije osjećati lakše i bolje, ali isto tako, ako sve ne shvaćate preozbiljno, i mjesto na kojem se možete zabaviti čitajući objave potpunih neznanaca, napisane s ciljem da budu duhovite. I iako možda nećete dobiti stručan savjet na svoju iskrenu ispovijest, nije upitno da nam ponekad pomogne već samo to da s nekim podijelimo ono što smo dugo čuvali samo za sebe.

U pitanju je stranica čiji autori poručuju: "Možda smo mi samo "Don Quijotei" koji su zalutali u ovom modernom dobu i vremenu. Mi želimo iskreno i duboko vjerovati da u svakome od nas i dalje živi ono znatiželjno i živahno dijete koje se raduje svakom novom danu i uživa u svim blagodatima koje život pruža. Nije lako da se kolektivna svijest preko noći promijeni i da svi prihvate našu ideju i viziju, ali ono što je sigurno, jest da ćemo mi biti dosljedni u tome da budemo drukčiji i da budemo protuteža svega što se danas ljudima servira. Svi se mi možemo promijeniti nabolje, biti pažljiviji, češće se sjećati svojih najdražih i više se međusobno slagati i poštivati. Tko želi širiti mržnju, nezadovoljstvo i ispoljavati frustracije, širiti negativnu energiju, može zabavu potražiti na nekom drugom mjestu, jer nama nije cilj da budemo popularni pod svaku cijenu".

A ovo su trenutno neki od najpopularnijih postova:

"Imam skoro 20 godina, a stalno gledam 'spužva boba' i kad on kaže 'jeste li spremni djeco' ja odgovorim 'JESMO KAPETANE', a on 'ne čujem vas' i ja se proderem 'JESMOOOOOO KAPETANEEEEE'...ulazi mama i križa se".

"Moj mali brat Aleksa za zadaću je imao nacrtati obitelj i nacrtao on čovjek sve, samo tatu nije nacrtao...I dolazi tata kući, Aleksa mu pokaže i kaže 'Oprostiii tata molim te što te nisam nacrtao, stvarno oprosti ali što ja da radim kad su svi u našoj obitelji debeli, pa nije bilo mesta za tebe".

"Djevojka i ja se seksamo dva puta dnevno, 365 dana godišnje, i to samo da bi bili sigurni da nitko neće prevariti ovo drugo".

"Toliko dugo nemam djevojku da sam, prilikom ulaska u butik, "odmjerio" du*e lutki u izlogu...".

"Ja na pismenim ispitima uvijek na kraju rečenice napišem 'itd', kao ne mogu više pisati, a u stvari ne znam!".

"Kada sam u firmi, a šefica nam ne dozvoli da odemo na pauzu ja odem u toalet i pjevam: 'Ovo je moja kuća, živio sam tu' i vratim se poslije petnaest minuta". 

"Uvijek kada prođe neko dijete pored mene, ja sakrijem cigaretu da je ne vidi. Da ne bih bio loš uzor".

"Utrkujem se s ljudima na semaforu tko će prije prepješačiti ulicu, oni to ne znaju naravno. I kad god netko potrči i stigne na drugu stranu prije mene, ja mislim u sebi: 'Ne vrijedi, ne vrijedi, varao je!".

"Sjećam se kad sam bio mali, roditelji su mi kupovali 2 broja veće cipele i govorili da će mi noga porasti".

"Imam mužev password za fejs. Čim vidim da ima neku prijateljicu koja dobro izgleda, odmah je izbrišem i blokiram :D".

Više potražite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.