Kad anti-gay protest pođe po krivu: Umjesto žitarica, zapalio travnjak

VIDEO SNIMKA protivnika boraca za zaštitu prava homoseksualaca, koja je nedavno objavljena na internetu, uzrujala je američku LGTB zajednicu. Snimka prikazuje neidentificiranog muškarca koji pokušava zapaliti kutiju "Cheerios" žitarica u protestu protiv stava tvrtke "General Mills" koja je poduprla istospolne brakove, prenosi Huffington Post.

"Jedna od svakih osam kutija žitarica u ovoj državi je 'Cheerios'. Ovo je sad prava poslastica za homoseksualce. Naš protest jest protiv stavova General Millsa, jer podržavaju istospolne brakove. Zato ćemo spaliti nešto žitarica", naglašava čovjek na snimci.

No, stvari za uzrujanog prosvjednika baš i nisu krenule po planu, jer se vatra koju je zapalio proširila i na travnjak ispod njega. Čovjek je bezuspješno pokušava ugasiti, a kad shvaća da ne može, bježi prema automobilu.

Protestima protiv General Millsa pridružila se i "Nacionalna organizacija za brak" (National Organization For Marriage ili NOM) koja je pokrenula peticiju pod nazivom "Vaša odluka da podržite istospolne brakove natjerala me da biram između vaših žitarica i svoje savjesti", koju je do sad potpisalo 24 tisuće ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.