"John Travolta pokušao je oralno zadovoljiti glumca Jeffa Conawaya dok je spavao"



GLUMAC John Travolta navodno je pokušao oralno zadovoljiti kolegu Jeffa Conawaya dok je spavao. Jeffa je to toliko potreslo da je zauvijek raskinuo prijateljstvo s Travoltom. Incident se dogodio još 1990. godine, a tu tvrdnju iznijela je Vikki Lizzi, nekadašnja zaručnica Conawaya.

Prema njenoj izjavi za National Enquirer, tu tvrdnju je iznio i sam Jeff prije nekoliko godina u oproštajnom pismu kad je pokušao počiniti samoubojstvo. Nakon što je preživio, Conaway je uništio pismo, a tu tajnu je ponio sa sobom kad je preminuo prošle godine nakon borbe s rakom.

Međutim, nakon skandala koji već neko vrijeme potresa američku javnost, tvrdnje da je John Travolta pokušao seksualno općiti s muškarcima, uglavnom maserima, iznose se gotovo svakog dana, a jedan od njih otkrio je i kako je dobrovoljno imao seks s Travoltom tijekom devedesetih godina u jednom hotelu.

Prema riječima Vikki, Travoltin brak s Kelly Preston je samo paravan, a ona je znala da je glumac gay još kad se udavala za njega te je pristala na to. Jedan Travoltin poznanik tvrdi kako je bračni par potpisao i ugovor o tajnosti prije nego su se vjenčali, ali detalji ugovora nisu poznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.