Jennifer Lopez izjavila da "bira jebeno pogrešne muškarce" pa se jednom od njih vratila

Foto: Twitter

POPULARNA pjevačica Jennifer Lopez u showu American Idol u kojem je jedna od članica žirija, kazala je: "Ja sam odlična supruga i majka, samo biram jebeno pogrešne muškarce" i pritom iznenadila sve u studiju.

"Lopez je ovime masakrirala sve muškarce s kojima je dosad bila u braku ili vezi", piše TMZ koji se dotakao njezinih bivših veza.

Lopez iza sebe ima tri propala braka. Njezin prvi suprug bio je kubanski ugostitelj Ojani Noa kojega je svojevremeno tužila kako bi spriječila njegovo objavljivanje knjige o njihovom propalom braku.

Njezin drugi suprug bio je plesač Cris Judd s kojim  je bila u braku manje od godinu dana.

Nakon toga bila je u vezi s glumcem Benom Affleckom s kojim se i zaručila 2002. godine samo nekoliko mjeseci nakon razvoda od Judda.

2004.  godine udala se za kolegu Marca Anthonyja nakon samo pet mjeseci veze, a s njime je dobila i blizance, Emmu i Maxa. Razveli su se 2011.godine, nakon čega je vezu započela s jednim od svojih plesača, Casperom Smartom.

Iako su svi oni prema mišljenju pjevačice, loš izbor za nju, Lopez je navodno ponovno u vezi s jednim od "pogrešnih", Casperom Smartom, a Entertainment Tonight piše kako je par Novu godinu dočekao zajedno u Los Angelesu.

Jennifer je nedavno otkrila kako se boji biti sama, a čini se kako je to upravo jedan od razloga zbog kojih se odlučila vratiti plesaču koji ju je navodno varao.

Par je prethodno bio u vezi tri godine, a američki mediji pišu kako je samo pitanje vremena kada će Lopez doživjeti još jedan ljubavni brodolom.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.