Istina iza fotografije koja je izazvala bijes korisnika na društvenim mrežama

Foto: Reddit

KORISNICI Reddita nisu štedjeli negativne komentare zbog fotografije koju je objavio jedan od korisnika, a koja prikazuje trenutak kada je na tuđem vjenčanju jedan od uzvanika zaprosio svoju curu. Na fotografiji se, osim muškarca koji kleči i njegove cure koja je briznula u plač, u drugom planu vide i mladenci koji se smješkaju, no korisnici Reddita zaključili su da "mladenkin smiješak govori jedno, a njene oči nešto posve drugo".

Fotografija je u rekordnom roku obišla društvene mreže, a svi su se složili da je muškarac koji prosi svoju curu mogao izabrati i neki drugi trenutak, a ne baš nečiju svadbu jer "tuđe vjenčanje nije mjesto na kojem se prosi curu" te, kako su naveli, svadba treba biti poseban dan u kojem su u centru pažnje samo mlada i mladoženja.

Djevojka koja se predstavila kao Megan tvrdi da je mladenka njena sestra

A nakon što je fotografija obišla svijet, oglasili su se i oni koji su na njoj, točnije, cura koju je momak zaprosio, a koja je zapravo, kako tvrdi, sestra mladenke. Ona je za New York Daily News rekla da je ustvari bila jedina koja na toj svadbi nije znala da će ju momak zaprositi, a objasnila je i da nije istina da njena sestra ima "kiseli osmijeh".

"Moj je zaručnik rekao mladoj, mojoj sestri, da želi to napraviti, ali da se boji da će to omesti svadbu, no, sestra je inzistirala da to napravi baš tada i rekla mu da to njihovu svadbu može učiniti samo još svečanijom", rekla je za medije cura koju je momak zaprosio, a koja se predstavila kao Megan, te dodala: "Mladoženja je zapravo cijelo vrijeme čuvao prsten kojim me je momak zaprosio!".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.