Hrabri klinac objavio je ovaj potresan video da pokaže i ostaloj zlostavljanoj djeci da nisu sama

Screenshot: YouTube

VIDEO, u kojem 11-godišnjak naglas čita bezobrazne komentare na svoj račun, uznemirujući je, ali i poučan sadržaj, a razlog zbog kojega je ovaj dječak objavio video, za svaku je pohvalu.

Njegovo strašno iskustvo, u kojem, nažalost, nije usamljen, sve je samo ne materijal koji bi većina od nas podijelila sa svijetom, no, on je to ipak napravio i to zato kako bi pomogao svima onima koji se svakodnevno suočavaju s istim problemom - zlostavljanjem od svojih vršnjaka, ali i ostalih.

Video je na YouTubeu objavio Josh Fairbanks, otac 11-godišnjaka po imenu Logan. Logan naglas čita komentare online korisnika koji idu toliko daleko da je jedan od njih napisao i ovo: "Nadam se da ćeš umrijeti".

Odluku da sve to podijeli sa svijetom Logan je donio sam, poručujući time ostalima koji su podvrgnuti ovoj vrsti zlostavljanja da nisu sami. "Logan me zamolio da napravimo i objavimo ovaj video. Kao njegov otac, dvoumio sam se. Ali, ako postoji i najmanja šansa da ovo nekome pomogne, isplati se pokušati. Nadam se da ću jednoga dana imati barem dio njegove hrabrosti"; napisao je Loganov otac u opisu videa na YouTubeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.