Haris Džinović priprema koncert za pamćenje u Lisinskom

Foto: Press

BLIŽI se koncert "Glazbena trilogija" Harisa Džinovića koji će se održati 20. ožujka 2014. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Fanovi će doći na svoje jer Haris za tu večer priprema doista jedinstven repertoar – koncertom će u jednoj večeri objediniti bosanske sevdalinke, starogradske pjesme i romske pjesme. Naravno, neće izostati ni autorski hitovi i pjesme koje su već prerasle u njegove evergreene, iz njegova bogatog glazbenog opusa. Bit će to koncert pjesama za dušu, po odabiru samog Harisa Džinovića!

Kralj meraka, kako ga fanovi često nazivaju od milja, ne skriva da su upravo romske pjesme i sevdalinke imale velik utjecaj na njegov glazbeni izričaj, te da baš svaku pjesmu koju odabere za svoj koncertni repertoar, ali i album, mora biti po njegovom ukusu. "Svaka se moja pjesma mora se prvo meni svidjeti, mora me dirnuti. A nakon svih ovih godina, ako biste analizirali sve stilove koje pronalazite u mojim pjesmama, onda ćete u njima vrlo lako naći snažan utjecaj ruskih cigana, španjolskih interpretacija, starogradskog melosa i naravno, sevdaha", naglašava hitmejker Haris Džinović, koji će kroz tri tjedna zagrebačkoj publici prirediti jedan od najzanimljivijih i najtraženijih ovogodišnjih koncerata.

O kontinuiranoj popularnosti ovog vrsnog kantautora i glazbenika na našim prostorima ne treba posebno govoriti, dovoljno je reći da je i posljednjim albumom "Magic" oborio sve rekorde slušanosti, a hit "Muštuluk" ima gotovo 30 milijuna pregleda na You Tubeu.

Koncert producira Tomislav Kašljević, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni dvorane Lisinski, te u sustavima www.ulaznice.hr i www.eventim.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.