Guns´n´Roses neće nastupati zajedno, Axl ne želi doći na primanje u Rock´n´Roll Hall of Fame



ČLANOVI Guns'n'Rosesa neće nastupati zajedno na svečanosti koja se organizira u Rock'n'Roll Hall of Fame povodom primanja novih članova. Bend je trebao u subotu nastupati na svečanosti u Clevelandu te biti primljen u "Rock'n'Roll Hall of Fame", no Axl ne želi doći, piše Fox.

"Neću doći na primanje u Rock'n'Roll Hall of Fame i s poštovanjem odbijam biti primljen u istu kao član 'Guns'n'Rosesa'. Zahtijevam da me se ne uvodi u istu u mojoj odsutnosti te želim da znate da nitko u moje ime ne može i ne smije primati nikakve počasti niti govoriti", napisao je Axl u pismu koje je poslao organizatorima.

San svih obožavatelja ovog benda bio je da će se u subotu ponovno naći stari članovi i zasvirati zajedno. Čak je i Slash prošlog mjeseca dao malo nade za to u svom intervjuu koji je dao za AP. "Mnogo toga se govori u svrhu samopromocije. Pustite lažljivce da govore. Vrijeme je da se krene dalje. Ljudi se rastaju, a život ne garantira uvijek uspješan i dobar kraj karijere ili nečeg drugog", zaključio je Axl. Slash bi u svakom slučaju trebao doći. Osim legendarnog benda, u "Rock'n'Roll Hall of Fame" trebali bi biti primljeni: Beastie Boysi, Red Hot Chilli Peppersi, Laura Nyro i The Small Faces/The Faces.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.