Groupie Dirt: Doznajte što su groupie djevojke rekle o poznatim spolovilima



GROUPIE djevojke postoje otkako postoje glazbenici, uzmimo samo za primjer Johanna Sebastiana Bacha kojem su razne žene rodile preko dvadesetero djece. Od razvoja rock & rolla nadalje, groupie djevojke postaju profesionalnije, čak prate svoje omiljene glazbenike i zapisuju iskustva.

Sajt GroupieDirt posvećen je upravo njihovim izvještajima s ljubavnih susreta pa pogledajmo koji su najveći seksualni biseri među glazbenim mega zvijezdama.

Eminem



Bijeli reper Eminem hvaljen je među groupie curama, prije svega zbog debljine ili promjera, a manje zbog duljine. Eminem je navodno maštovit u krevetu, voli višesatnu zabavu te voli snimati što radi, dok to radi.

Simon Le Bon – pjevač Duran Durana



Duran Duran zasigurno su najbolji pop bend (barem) osamdesetih, tako da je njihov frontman Simon Le Bon imao dosta "probnih modela" prije nego je oženio profi manekenku. Le Bon navodno ima "krivudav alat", a baš kao pjesma "Hungry Like the Wolf" i Le Bon postane "gladan poput vuka" kad je u pitanju pružanje oralnog seksa djevojkama.

AJ McLean – Backstreet Boys



Zločesti dečko iz "stražnje ulice" poznat je po tome što ne koristi kontracepciju te voli ulaziti "na stražnja vrata". To je bilo u danima kada su Backstreet Boysi bili na vrhuncu, a McLean i Nick Carter su bili poznatiji po šmrkanju bijelog praha nego vođenju ljubavi s obožavateljicama nakon koncerta.


Trent Reznor – frontmen Nine Inch Nailsa



Reznor je danas sretno oženjen čovjek, a drogiranje je zamijenio utezima, no to ne znači da nije prošao kroz bogatu selekciju groupie djevojaka. Za Reznora kažu da voli igre i uloge u krevetu, a povremeno voli zamjenu uloga i želi da se nad njim dominira. Reznor navodno ima opsežnu dildo kolekciju te poveći "alat".

Ice-T



Hip-Hop ikona Ice-T iza sebe ima bogatu glazbenu i filmsku karijeru te suprugu Coco, koja ima pozamašnu stražnjicu, a što se tiče groupie djevojaka na dobrom je glasu. Danas je mnogo mirniji, a kada je bio na stalnim turnejama volio je više žene nego droge pa je ostao poznat kao "ljubitelj bijele p**ke", što aludira na to da voli bijele djevojke.

Chris Isaak



Pjevač Chris Isaak, zapamćen je po singlu "Wicked Game", a izgleda da i sam igra opaku igru u stvarnom životu. Isaak preferira Azijatkinje, dovoljno je da pogledate zadnje dvije žene s kojima je hodao – komičarka Margaret Cho i glumica Bai Ling. Postoji nepotvrđena glasina o Isaakovom nevjerojatnom talentu, a nije u pitanju pjevanje: Isaak navodno može samom sebi pružiti oralno zadovoljstvo, a taj čin auto-felacija rado izvodi na tulumima.


Razočaranja: Layne Staley – pokojni pjevač Alice in Chains, Billie Joe Armstrong - pjevač Green Dayja



Groupie djevojke koje su bile s Layneom Staleyjem tvrde da je ovaj grungerski seks simbol bio mlak u krevetu te da mu je alat malen. Isto vrijedi i za Billie Joea, samo što se za njega koristi opis "najmanji".

Čuvajte se: Alex James - Blurov basist, Moby - plahi veganski pjevač

Alex James danas nije toliko posvećen bas gitari, koliko proizvodnji sireva na svojoj farmi i vođenju TV emisija o istima, ali dok je bio aktivan glazbenik, pričalo se da voli šamarati djevojke u backstageu. Djevojke su za Mobyja tvrdile da pjevač ima spolno prenosivu bolest (detalji i dalje nepoznati) te da ne koristi kondome.

Dobri momci: Cypress Hill,  Rob Thomas - pjevač Matchbox 20, Johnny Rotten – pjevač Sex Pistolsa



Kako ne bi ispalo da su sve glazbene zvijezde pervertiti i egomanijaci, navedeno je i nekoliko "dobrih momaka". Za Cypress Hill nema priča o orgijama, već samo onih o tome da su prijateljski raspoloženi i da se vole družiti s fanovima nakon nastupa. Rob Thomas je najveći uspjeh postigao suradnjom sa Santanom na pjesmi "Smooth", a groupie djevojke ga ne zanimaju – dobar je s fanovima i vjeran ženi. Isto vrijedi i za Rottena, osim što za njega kruže priče da je mizantrop pa ga ne zanimaju ni groupie djevojke ni fanovi, a ženi je vjeran.

Najbolji: Steven Tyler - pjevač Aerosmitha, Joe Perry - gitarist Aerosmitha



Aerosmith su pri samom vrhu selekcije groupie djevojaka. Za Tylera se priča da je vrhunski ljubavnik, iznimno talentiran u oralnom seksu, dok je Perry navodno također jako dobar, ali poznatiji po izdržljivosti. Neke djevojke su imale obojicu istovremeno, što opisuju kao "vožnju u luna parku".

Bubnjar Joe Kramer također je hvaljen, a basist Tom Hamilton – iako je u braku s istom ženom preko 25 godina – voli brinete i zna kako brinuti o djevojkama. Jedino je ritam gitarist Brad Whitford opisan kao promašaj, ali očito većina članova ovog benda zna kako zadovoljiti žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.