Glory Dayz Festival: Svira i SuperOperater, novi band sastavljen od bivših članova Majki, Laufera i Kojota!



GRUPA SuperOperater novo je ime na popisu izvođača koji će nastupiti na Glory Dayz Festivalu 28. i 29. rujna na Zagrebačkom Velesajmu!

Organizatore Glory Dayz Festivala razveselila je vijest o okupljanju iskusnih glazbenika koji su svirali u nekima od najboljih i najpopularnijih hrvatskih rock bendova pa su odlučili repertoar dodatno proširiti i hrvatskim rock zvukom! GloryDayz i SuperOperater predstavit će gostima Festivala dobro poznate glazbenike iz slavne "Fiju Briju" generacije koji donose prepoznatljiv zvuk u novom ruhu.

Alen Marin, vokal (ex Kojoti, Elektrobuda), Vanja Marin, bas (ex Kojoti, Majke, Pips, Chips & Videoclips), Kruno Domaćinović, gitara (ex Majke, Elektrobuda), Alen Tibljaš, bubanj (ex Laufer, Majke, ) udružili su snage i bogato iskustvo koje su stekli u dobrim starim vremenima "Fiju Briju" generacije, osnovali novu grupu SuperOperater, a kako zvuče nove pjesme pokazat će nam na Glory Dayz Festivalu.

"Naš 'nulti' ili najavni singl donosi svirački nešto jednostavniju, ali žestoku i moćnu punk-rock pjesmu, dok ostale sadrže nešto kompleksniju svirku i aranžmane. Izbor imena grupe je najteži zadatak koji smo morali odraditi. Svi smo odrasli uz film 'Kako je propao rock 'n' roll'. U filmu postoji divan lik, SuperOperater koji nam je bio super i otuda ime. Uz to ironično je da je taj naslov filma postao jedno zaista ogromno i istinito pitanje osobito za nas četvoricu - kako je i zašto propao rock u našim životima? Ipak smo čvrsto odlučili da nije", poručuju članovi grupe koji novi, povratnički album izdaju ujesen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.