Evo kako ekipa iz "Gilmorica" izgleda danas, osam godina nakon završetka snimanja

Foto: Twitter

EKIPA popularne serije "Gilmore Girls" okupila se na jednom festivalu u Teksasu ove subote, osam godina nakon što su snimili zadnju epizodu.

Prije nego što su sjele odgovarati na pitanja okupljenih Lorelai i Rory Gilmore (Lauren Graham i Alexis Bledel) snimile su selfie koji je Graham objavila uz komentar: "Nedostajala si mi Alexis Bledel".

A djevojke nisu bile same, pridružili su im se i bivši Roryni dečki Jared Padalecki (Dean Forester), Milo Ventimiglia (Jess Mariano) i Matt Czuchry (Logan Huntzberger), ali i Keiko Agena (Lane Kim), Scott Patterson (Luke Danes), Liza Weil (Paris Geller), Danny Strong (Doyle McMaster), Kelly Bishop (Emily Gilmore) i autorica showa Amy Sherman-Palladino. Jedina koja nije bila s njima bila je Melissa McCarthy, koja je glumila Lorelainu suradnicu Sookie i koja je nakon prestanka prikazivanja serije postigla najviše uspjeha.

I iako su fanove obradovali ponovnim okupljanjem, razočarali su ih vijesti da se ne planira nikakav reboot niti film. "Ništa nije u planu", kazala je Sherman-Palladino i dodala: "Ali dobra vijest je da se nitko ovdje međusobno ne mrzi. Ako će se nešto i događati, obećavamo da ćemo to napraviti kako se spada". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.