Dobra djela ne prolaze neopaženo, a ova je priča pravi dokaz za to

Foto: Facebook

RICHARD BRANSON, predsjednik Virgin Groupa, nedavno je na svojem blogu demonstrirao kakav utjecaj dobra djela mogu imati na ljude.

Poznati je poduzetnik ispričao priču o Pankaju Shahu, njegovom prijatelju koji plaća račune za druge kad jede u restoranima. Kako bi izabrao kome će platiti obrok, traži od osoblja da izaberu par koji se čini najviše zaljubljen.

Nedavno je bio u jednom restoranu u Bostonu nakon tri godine pauze. U nekom trenutku do njega je došao menadžer restorana i objasnio mu da je par kojem je platio večeru upravo tamo. Shah ga je upitao kako je moguće da to zna, a ovaj mu je odgovorio: "Muškarac je upravo kleknuo na jedno koljeno i zaprosio djevojku. Otišli smo do njih i upitali ih zašto su odabrali to mjesto, pa su nam objasnili da su za tim istim stolom sjedili prije tri godine i neki im je neznanac platio večeru. To ih je nagnalo na razmišljanje o dobroti i ljubavi i otad nisu o tome prestali pričati. Taj je događaj postao jedan od glavnih u njihovim životima i "nije postojalo niti jedno drugo mjesto na kojem bi radije zaprosio", objasnio je muškarac.

Nakon njihova susreta par je Shaha pozvao na vjenčanje, prenosi Huffington Post.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.