Bivši šogor Jennifer Hudson proglašen krivim za ubojstvo njezine majke, brata i nećaka

JUČER je šogor glumice i pjevačice Jennifer Hudson proglašen krivim za ubojstvo njezine majke, brata i sedmogodišnjeg nećaka. Tužitelji su njegovo djelo proglasili osvetom prevarenog supruga. William Balfour najvjerojatnije će dobiti doživotnu zatvorsku kaznu, a tijekom čitanja presude nije pokazao nikakve emocije. Hudson je tijekom svog svjedočenja izrazila krajnji prezir i gađenje prema Williamu, a jučer je tijekom čitanja presude plakala i nervozno grizla usnu. Kada je proglašen krivim, pogledala je svoju sestru Juliju i nasmijala se, piše Associated Press.

Porotnici su vijećali tri dana prije nego što su osudili Balfoura. Kada je ubio brata, majku i nećaka Jennifer Hudson bio je već razveden od njezine sestre. Prije tog braka, bio je član bande, a tijekom braka prijetio je Juliji da će ubiti njezinu obitelj ako ga ostavi. Balfourovi odvjetnici branili su se tvrdnjom kako su za pokolj krivi dileri, kojima se zamjerio Jason Hudson, brat poznate glumice. Budući da nisu imali nikakvih dokaza za tu tezu, teorija im je pala u vodu.

Balfour i Julia Hudson vjenčali su se 2006. godine, a dvije godine poslije, on se odselio. Ipak, stalno je slijedio svoju suprugu i boravio kraj njezinog doma u Chicagu. Jutro nakon njezinog rođendana, pobio je njezinu obitelj, a navodno je razlog tome veliki bijes koji je osjetio kada je vidio Juliju s novim dečkom. William je hladnokrvno ubio Darnell Donerson i Jasona Hudsona, upucavši ih, a potom se odvezao sa sedmogodišnjim Julianom, upucao ga nekoliko puta i ostavio da leži daleko od doma. Dječaka su pronašli nakon tri dana mučne potrage.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.