Anthony Kiedis: Kad pogledam sina, shvaćam da imam najveću ljubav svog života



ANTHONY KIEDIS otkrio je ponešto o svojim manama i odnosu s ocem. Iako sve o njegovoj poročnoj prošlosti stoji u njegovoj autobiografiji, roker je dodao kako svog oca nikad nije smatrao krivim za svoje mladenačke greške. Njegov otac inače je diler iz Los Anglesa, pa je Kiedis od malih nogu imao pristup marihuani i brojnim ženama. Tako je sa ocem prvi put zapalio joint, a i nevinost je izgubio s njegovom djevojkom.

"Bila su to neka druga vremena. Moj otac je bio buntovnik koji se svojim načinom života bunio protiv konzervativnog odgoja svog oca koji ga je i seksualno zlostavljao. Istina je da su to bile lude 60-e i da je moj otac u tom buntovništvu otišao predaleko. Unatoč svemu bili smo najbolji prijatelji. Danas sam i sam otac i ne bih nikad ponovio njegove greške, jer su me učinile emocionalno nestabilnim. Ono što je moj otac radio nije bilo iz zloće ili sebičnosti, zbog toga mu nemam što oprostiti", objavio je roker.

Rekao je kako je možda njegov način odrastanja kriv za njegove ovisnosti, no oca ne smatra odgovornim. "Ako si tome sklon, onda si sklon, ako nisi onda nema osobe koja će te prisiliti da postaneš ovisnik. Isto je i s Whitney Houston. Svi optužuju Bobbyja Browna za to, a ne vjerujem da je on jedini kriv u toj priči", smatra Kiedis. Roker se boji da će zauvijek ostati ženskar. Nakratko se skrasio s djevojkom koja mu je rodila sina Everlyja, no ipak ju je napustio.

Kad ga je djevojka napustila, rekla mu je da se nada da će jednog dana pronaći ono što traži. "Prije deset godina vjerovao sam u to da ću uspjeti pronaći ženu s kojom ću imati dugu vezu, sad polako sumnjam u to. Možda sam previše sin svog oca koji se nikad nije skrasio ni sa jednom ženom. No, nema veze, jer kad pogledam sina, shvaćam koliko sam ludo zaljubljen u njega i koliko je on zaljubljen u mene. Ako i ne pronađem pravu ženu, nije bitno, jer imam najveću ljubav svog života. Još uvijek nisam u potpunosti pobijedio svoju sebičnost", zaključio je karizmatični Kiedis.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.