Angelina Jolie u strahu, biološka majka hoće da se Pax vrati kući nakon pet godina



GLUMICA Angelina Jolie ima troje posvojene i troje biološke djece s Bradom Pittom. Iako mediji često nagađaju o proširenju te obitelji i novim Angelininim planovima o novim posvojenjima, glumica ovih dana ne razmišlja o tome već kako zadržati sadašnju obitelj na okupu. Naime, biološka majka malog Paxa, kojeg je glumica posvojila 2007. godine dok je imao samo tri godine, traži poništenje posvojenja i vraćanje Paxa u Vijetnam.

Paxa je rodila danas 34-godišnjakinja Pham Thu Dung, ovisnica o drogama, koja je sina ostavila u sirotištu, ali nikad nije potpisala papire o davanju djeteta na posvajanje već su to učinili njeni roditelji. Pham tvrdi kako je danas "čista" te da se već neko vrijeme ne drogira, a kako su njeni roditelji potpisali dokumente o posvajanju, od suda traži poništenje te odluke jer, kako je izjavila, sanja o danu kad će vidjeti svog sina i čuti da je zove "mama".

Angelina je sad u velikom strahu da bi nakon pet godina mogla izgubiti Paxa te traži sve moguće načine da zadrži dječaka uz sebe. Prema pisanju National Enquirera, nakon što je Pham zatražila da dovede Paxa u Vijetnam kako bi ga vidjela, Angelina je prestravljeno Bradu rekla "Nemoj im dati da mi uzmu sina".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.