Ako tražite posao, ovo je (bila) prilika: Ležanje u mrtvačkom sanduku za 750 eura mjesečno

Foto: Shutterstock

U POLJSKOM gradu Wroclawu u lokalnim se medijima nedavno pojavio oglas za posao u kojem (anonimni) poslodavac, jedno tamošnje pogrebno poduzeće, nudi plaću od 750 eura za ležanje u lijesu. Radi se šest sati dnevno, vikendi su slobodni, a kandidat ne mora baratati nikakvim posebnim vještinama niti imati određene kvalifikacije.
 
Jedino što mora je biti voljan odjenuti odijelo i leći u mrtvački sanduk koji je izložen u prodajnom prostoru kompanije za pogrebne usluge. Bitno je napomenuti da posao nije na crno, sve ide uredno, preko ugovora i u okviru zakona o radu, a kandidat koji pristane na sve uvjete dobit će i specijalni mali bonus - popust na pogrebne usluge u slučaju osobne potrebe.
 
"Ne tražimo nikakve vještine, ali potrebno je ležati nepokretno u sanduku šest sati. Osim elegantne odjeće, kandidat mora imati i određenu dozu hrabrosti za ovo neobično zaposlenje", stajalo je u oglasu koji je, nažalost, u međuvremenu nestao što je, kako pišu tamošnji mediji, razočaralo brojne zainteresirane. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.