2 milijuna pregleda: Ruska klizačica na natjecanju izvela poznati ples iz Wednesday

Screenshot: YouTube

RUSKA klizačica Kamila Valijeva iskoristila je TikTok trend za svoj ples na natjecanju. 16-godišnjakinja započela je svoju rutinu na Ruskom prvenstvu u umjetničkom klizanju 2023. poznatom rukom iz Netflixove serije Wednesday. 

Odjevena u potpuno crnu modnu kombinaciju, s prepoznatljivim pletenicama i crnim ružem za usne, Valijeva je iznimno sličila glavnoj glumici iz serije Wednesday, Jenni Ortegi. Njezina rutina sadržavala je poznate pjesme iz serije poput uvodne pjesme i Goo Goo Munk The Crampsa.

Dobila veliki pljesak publike

Usred rutine počela je svirati alternativna verzija Bloody Mary koju pjeva Lady Gaga, kada je Valijeva počela s poznatim TikTok plesom. Ta je pjesma postala sinonim za Wednesday jer je postala viralna na TikToku uz ples iz serije.

Valijeva je svojim plesom dobila veliki pljesak publike, međutim, nije osvojila zlatnu medalju, već drugo mjesto u ukupnom poretku u ženskoj kategoriji Ruskog prvenstva. Video njezinog nastupa objavljen je na YouTubeu, gdje ima više od 2.3 milijuna pregleda.

Pozitivna na doping

Inače, ova Ruskinja se prošle godine natjecala na Zimskim olimpijskim igrama, gdje je bila pozitivna na doping testu. U krvi joj je tada pronađen zabranjeni lijek Trimetazidin. Uzima se za liječenje srčanih problema.

Spomenuti medikament također povećava izdržljivost te poboljšava protočnost krvi. Njen je argument bio da se ova kontaminacija dogodila miješanjem s proizvodom koji je uzimao njezin djed.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.