Veganka naručila salatu pa je šokirao prizor na tanjuru, ljudi pišu: Gdje je ostatak?

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Nicole, koja pod nadimkom @VeganBeautyGirl sa svojih 97 tisuća pratitelja dijeli recepte i savjete za vegane, objavila je viralnu snimku iz jednog restorana u kojem je naručila vegansku salatu pa pokazala što joj je konobar donio na tanjuru. 

"Kad naručiš vegansku salatu, a dobiješ ovo...", napisala je uz video u kojem je pokazala prilično siromašan obrok koji se sastojao od nekoliko kriški rajčice, salate i umaka. 

@veganbeautygirl lets be honest this one was shocking #veganfood #veganmeals ♬ DONT USE NOT TV - eversincecorneliastreet

"Budimo iskreni, ovo je šokantno", napisala je uz video koji je prikupio čak dva milijuna pregleda, a tiktokeri su komentirali tužan prizor na tanjuru. 

"Gdje je ostatak?"

"Nisi dobila čak ni cijelu rajčicu", komentirala je tiktokerica, a drugi se našalio: "Maloprije sam pojeo poriluk s dva lješnjaka." 

"Gdje je ostatak?" pitao je treći, a mnogima je, umjesto obroka, pažnju okupirala slamka iz koje je tiktokerica pila svoje piće dok su neki pak ispričali svoja iskustva. 

"Na božićnom partyju sam naručio vegetarijansko jelo i dobio tjesteninu bez umaka", ispričao je jedan tiktoker, a druga se nadovezala: "Konobar mi je rekao da mogu jedno jelo napraviti veganskim i donio mi tanjur sa smežuranom mrkvom. Koštalo me 12 funti." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.