12 godina nakon prekida Zac Efron ponovo zapratio Vanessu Hudgens na Instagramu

Foto/Screenshot: EPA/Instagram

12 godina nakon prekida Zac Efron ponovo je zapratio Vanessu Hudgens na Instagramu. Fanovi su odmah primijetili da je 35-godišnji glumac na listi od 277 profila koje prati dodao svoju 34-godišnju bivšu djevojku. Ona njega nije zapratila iako prati 1772 ljudi na toj društvenoj mreži.

Obožavatelji su odmah izrazili svoje oduševljenje na Twitteru. "Ne mogu vjerovati da je Zac Efron zapratio Vanessu Hudgens", "Dijete u meni plače", "Drago nam je da su slavni bivši ponovo prijatelji", samo su neke od reakcija korisnika na ovoj društvenoj platformi.

Upoznali su se na snimanju High School Musicala

Podsjetimo, Zac Efron i Vanessa Hudgens upoznali su se na snimanju filma High School Musical 2005. Par je započeo vezu 2006. i bili su zajedno četiri godine. Često su u intervjuima isticali kako je ono što se dogodilo između njih bila ljubav na prvi pogled, međutim prekinuli su 2010.

Vanessa je nakon Zaca bila u dugogodišnjoj vezi s glumcem Austinom Butlerom. Trenutno je u vezi s 25-godišnjim igračem bejzbola Coleom Tuckerom. Zac je nakon nje prvo hodao s glumicom Halston Sage, a zatim s modelom Vanessom Valladares, s kojom je prekinuo prije dvije godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.