10 bizarnih teorija zavjere: Kraljica je kanibal, Hillary je mrtva, a svi živimo u Matrixu...

Screenshot: YouTube

INTERNET je pun svakojakih teorija zavjera, a ovo su neke od najčudnijih.

Između teorije zavjere i ludosti tanka je granica, a ove teorije to maksimalno testiraju. O nekima od njih priča se već godinama, dok su druge svježe. Bilo kako bilo, ovo je deset bizarnih teorija koje kruže internetom, a koliko je moguće da u njima ima istine, procijenite sami.

Svi živimo u Matrixu, a milijarderi nas pokušavaju izbaviti van

Iako zvuči poput reklame za SF braće Wachovski, Tad Friend, novinar New Yorkera, tvrdi kako su mnogi u Silicijskoj dolini opsjednuti idejom da svi živimo u simulaciji, a neki svoju opsesiju guraju i korak dalje: "Dva milijardera znanstvenicima su platili masne pare kako bi nas izbavili iz simulacije", tvrdi.

<br>

Hillary Clinton je zapravo mrtva, a u utrci za predsjednicu je njezina dvojnica

Hillary Clinton nije umrla od upale pluća, no voditelj vijesti na ABC-u slučajno je rekao da je. Legije Trumpovih pristaša dočepale su se mutnih slika bolesne Hillary i ubrzo je nastala teorija o njezinoj dvojnici koja se bavi kampanjom još otad.

Michael Jackson je još živ

O smrti "kralja popa" postoje brojne teorije, prema nekima ubili su ga Iranci, u drugima vlastiti život skončao je sam. No, postoji i mnogo teorija prema kojima je živ. Neki od zaluđenih fanova tvrde kako ga je njegova vlastita kćer uslikala na zadnjem sjedištu auta.

Mjesec nije stvaran

Na Mjesec nikad nismo sletjeli, a ne utječe ni na plimu i oseku. Zapravo, prema nekim teoretičarima ni ne postoji već je riječ o hologramu. Svoju teoriju ima i David Icke.

Obama je za vrijeme studiranja poslan na Mars

Mnogo toga iz Obaminih studentskih dana skriveno je, smatraju Andrew Basaigo i William Stillings. Oni tvrde da je s njima bio član DARPE čija misija je bila kroz super tajnu sobu ušetati na Mars. Uz svoju ludu teoriju, tvrde i kako se Obama tad zvao Barry Soetero.

Nacisti se regrupiraju na Antarktici 

Imaju i NLO, a za znatiželjne, čitava teorija nalazi se ovdje.

Mačke su špijuni koje su na Zemlju poslali izvanzemaljci

Pogledate li malo bolje mačje uši, izgledaju poput antena, a tu su i zelene oči, kao i činjenica da se uvijek dočekaju na noge. Također, nema znanstvenog objašnjenja zašto mačke predu, a više o teoriji dominacije mačaka svijetom možete pročitati ovdje.

Homer Simpson u komi je 22 godine

Plodno tlo za zavjere je i Reddit čiji korisnik Hardtopickaname je objasnio kako je Homer Simpson u komi od travnja 1993., a svaka epizoda otad plod je njegove mašte. To objašnjava zašto likovi ne stare, kao i bizarnije zaplete u novijim epizodama.

<br>

Kraljica je kanibal

Kulturni filozof Hubert Humdinger pokrenuo je teoriju još 1973. i otad kruži internetom. Naveo je kako kraljica sigurno "jede ljudsko meso kako bi bila toliko živahna. Ne postoji toliko spiritualne energije u ljudskom mišiću." Iako zvuči nestvarno, o teoriji se i dalje priča.

Dijete zvijezde One Directiona je lažno

U siječnju zvijezda One Directiona Louis Tomlinson i njegova partnerica Briana Jungwirth svijetu su predstavili novorođenog sina Freddieja. No, neki obožavatelji tvrde kako je u pitanju lutka, a čitava stvar poprimila je dramatične razmjere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.