Žena dobila zlatnu ribicu pa se šokirala njezinom veličinom nakon mjesec dana

Foto: Unsplash

KADA je Alexandria Miller na karnevalu osvojila zlatnu ribicu, nije mislila da će imati bilo kakvih komplikacija. Bila je sretna što će njezin akvarij biti bogatiji za još jednog vodenog ljubimca. No vrlo je brzo shvatila da je njezina zlatna ljubimica nešto veća od druge ekipe iz akvarija. Nakon mjesec dana morala je promijeniti akvarij i to ju je koštalo više od 1000 dolara. Mijenjanje mjesta boravka nije bilo potrebno samo zbog njezine veličine, već i zbog toga što je pojela nekoliko svojih sustanara.

"Doma sam je donijela u plastičnoj vrećici, tada je bila dugačka samo pet centimetara", rekla je Alexandria dodavši kako njezina zlatna ribica vrlo brzo prestala biti ribica. "Izgledala je poput obične zlatne ribice, no nakon mjesec dana primijetila sam da raste.", kaže Alexandria za LADbible. Osim njezine veličine, posebna je i po svom ponašanju.

Kada je gladna i kada joj je dosadno iskoči iz vode. "Vjerujem da joj je dosadno, no ne smijem u njezin akvarij stavljati druge ribe jer svaku pojede", dodala je vlasnica ovog zlatnog diva. "Nisam sigurna koliko je točno dugačka. Svaki puta kada je probam izmjeriti, ona krene plivati po akvariju", kaže Alexandria. Njezina zlatna ribica stara je dvije godine, a njezina se vlasnica nada da više neće rasti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.