Zanemarena i preplašena Shar Pei kujica bila je kao kostur, vidite je sada

Screenshot: YouTube

VIOLET je zbog prošlih iskustava s ljudima bila potpuno prestravljena kada je došla u azil. Psi poput nje jednostavno ne mogu preživjeti u azilu. Takvim psima treba puno više vremena da počnu vjerovati ljudima te da se opuste kraj drugih pasa. S takvim psima treba puno više raditi i sitnim koracima svakoga dana polako ići naprijed.

Zbog svega toga, Violet je bila prepuštena na brigu Whitney Cummings i njezinoj obitelj, kod koje je boravila privremeno. Prije nego dođe na stalnu adresu, Violet je bilo potrebno pripremiti za normalan život koji ona uopće nije bila poznavala. Prvi je tjedan bio najgori, bila je oprezna čak i kada je dolazila do svoje zdjelice po hranu, no iz dana u dana bila je sve bolja u svim tim psećim stvarima.

Kroz nekoliko tjedana opustila se, počela je vjerovati svojim privremenim udomiteljima, naučila je nekoliko trikova te je iskusila bezbroj novih stvari. Violet prije svega toga nije znala što je ljubav, što je nježnost, što su pusice, igračke, krevet i što su dobri ljudi.

Violet nije znala za redovne obroke, što se moglo zaključiti po njezinom izgledu, koji je bio zastrašujuć. U nastavku možete pogledati video njezinog napretka, a na samom kraju vidjet ćete kako je izgledala prvog i posljednjeg dana kod svojih privremenih udomitelja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.