VIDEO Zeusa je vlasnik mučio i izbacio. Spašen je i sretan, ali mu nedostaje obitelj

Luka Sangulin

ZEUS je pronađen prije dva mjeseca na ulici u Zaprešiću. Ispod vrata imao je veliku gnoju ranu koja je bila posljedica nošenja ogrlice sa šiljcima.

Njegov tadašnji vlasnik nije se brinuo za njega, zapostavljao ga je i mučio, a na kraju ga je izbacio na ulicu. Volonteri Udruge S-pas preuzeli su ga na skrb i pružili mu potrebnu pomoć.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE U Zaprešiću našli psa s ranama, imao je ogrlicu sa šiljcima

On je mladi pas koji se brzo oporavio, voli se igrati s drugim životinjama i maziti se. Iako je njegov život sada puno bolji, Zeus još nije potpuno zadovoljan.

Volio bi saznati kako izgleda kada si dio obitelji koja te voli i cijeni, kada si nečiji ljubimac. Zeus će uskoro imati rođendan i njegovi spasitelji se nadaju da će ga dočekati sa svojom obitelji.

Podijelite priču i pomozite ovom dragom psu da bude sretan. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Udruge S-pas ili na kontakt broj 0913185690 0976414722

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.