VIDEO Vjeverica je preplašeno tražila svoju bebu, a onda joj je ova žena priskočila u pomoć

Screenshot: YouTube

MNOGIMA se dogodilo da pronađu mladunčad različitih životinja. Oni ljudi koji su spremni pomoći tim malenim životinjama trebali bi se najprije konzultirati sa stručnim osobama. Ova je žena začula zvukove koji su podsjećali na plač djeteta. Vrlo je brzo shvatila da se radi o malenoj vjeverici koja je ispala iz gnijezda. Nedugo nakon toga, mama vjeverica spustila se s drveta i preplašeno tražila svoje dijete.

Nije ga zamijetila na travnjaku ispod drveta i žena je polako gubila nadu. Nazvala je centar za zaštitu divljih životinja, a oni su joj rekli da malenoj napravi umjetno gnijezdo i stavi ga na drvo. Nervozno je čekala rasplet situacije i pitala se hoće li ovaj "trik" uspjeti. Nakon nekog vremena, vjeverica je uočila svoje dijete i odvela ga na sigurno. U videu koji slijedi možete pogledati kako je izgledalo to spašavanje. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.