VIDEO Uplakana žena spasila je život životinji s kojom mnogi ne bi suosjećali

Screenshot: YouTube

DVIJE su žene otišle na odmor i iznajmile kuću preko Airbnb-a. Nakon jutarnjeg odlaska u kupaonu, sjele su u kuhinju kako bi popile kavu i pojele doručak. Čule su čudne zvukove koji su dopirali iz hladnjaka. Kada se jedna od njih približila hladnjaku kako bi ustanovila o čemu je riječ, shvatila je da se radi o malenom mišu koji je bio slijepljen za ljepljivu zamku.

Žena se istoga trenutka rasplakala i odlučila je spasiti mu život. Odnijela ga je na trijem i zalila zamku uljem - kako bi maleni miš lakše "isplivao" iz nje. Činilo joj se kako je prekasno, no onda se malac počeo kretati. Morala mu je pružiti pomoć kako bi se potpuno oslobodio, a kada je to učinio, ova je žena ispustila i suze radosnice. Vjerujemo da mnogi ljudi ne bi reagirali ovako te da bi pustili jadnu životinju da ugine. Divno je vidjeti ljude koji su empatični kada je u pitanju i ova životinja. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.