VIDEO Ovu kujicu je vlasnica ostavila jer se odselila iz Hrvatske

Screenshot: YouTube

KUJICA Ebony je imala svoj dom i svoju obitelj. Kada je bila maleno štene jedna žena je bila jako zainteresirana za nju i rekla je da je spremna preuzeti odgovornost za Ebony do kraja njenog života. Nažalost, to tako nije bilo.

Ebony je ostala sama jer je njena vlasnica otišla raditi izvan države, bila je ostavljena na brizi njenoj mami koja je gospođa u godinama i nije se mogla brinuti za nju. Ebony je počela bježati od kuće i na kraju je završila u gradskom azilu.

Na silne pozive, njena prava vlasnica se nije javljala par dana, a kada se javila rekla je da je ona ne želi. Udruga Indigo ju je preuzela na skrb i smjestila na plaćeni smještaj jer sklonište nemaju. Ebony je preuzeta u očajnom stanju s tugom u očima.

10 dana nakon preuzimanja, ona se oštenila, na svijet je donijela 4 male bebe koje su nazvane po proljetnom cvijeću. Jedna beba je nažalost izgubila borbu za život, no dvije seke i braco rastu i dobro napreduju.

Sada već imaju mjesec dana i uskoro će biti spremni za novi dom. I oni će se vjerojatno brzo udomiti, a Ebony? Draga i divna kujica od svega 3 godina koja je ostavljena bez trunke empatije, bez imalo ljubavi i dalje vjeruje ljudima i nada se da će i njoj konačno osvanuti sunce i da će i ona imati obitelj kakvu zaslužuje.

Ako želite pomoći Ebony i njenim bebama možete se javiti udruzi Indigo na e-mail: udruga.indigo@gmail.com ili na njihovu Facebook stranicu te im možete pomoći donacijama podložaka za bebe ili pomoći u pokrivanju troškova hotela.

Ono što im je svima najpotrebnije je aktivan i odgovoran vlasnik i obitelj koja će ih voljeti čitav njihov život. Danas je svjetski dan napuštenih životinja, a mi se nadamo da će danas biti sretan dan za Ebony i njenu malu obitelj.

IBAN : HR1123600001102382959
SWIFT : ZABAHR2X
Zagrebacka banka
donacijski halofon 060980980
s naznakom za Ebony i bebe

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.