VIDEO Obitelj je udomila praščiće i to im je zauvijek promijenilo život

Screenshot: YouTube

JEDAN se čovjek rješavao svinja koje je uzgajao za prodaju. Prodavao ih je pod mini svinje, no sve one jednoga dana narastu. Kada se zasitio svog posla, odlučio ih se riješiti. Ovi su ljudi bili jedni od onih kojima je stalo i koji nisu htjeli dopustiti da ove predivne životinje završe tragično. Odlučili su uzeti mamu prasicu i njezino dijete kući unatoč tome što njihov dom nije baš velik. No ove dvije preslatke životinje postale su im drage za tren.

Njihovom psu su postale najbolje prijateljice, a njima su zauvijek promijenile život i pogled na životinje. Sada s njima putuju po cijeloj Americi i ljudima pokazuju kakve su to zaista životinje. Oni ih uspoređuju sa psima i ljudima. Kažu da imaju jednake potrebe kao i oni - vole spavati, šetati, jesti, odmarati se i uživati u prirodi i društvu. Toliko su im se svidjele da su odlučili udomiti još jedno maleno prase. Ovako izgleda njihov život. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.