VIDEO Preslatka priča iz Našica: Žena udomila tri svinje, sada ju stalno prate

Foto: Facebook

NA FACEBOOK stranici Mreža za zaštitu životinja podijelili su video neobičnog udomljavanja. Naime, jučer je bila godina dana otkad je Ivana iz utočišta Farmica u Našicama udomila tri svinje. Osim svinja, udomila je i trudnu kravu Šaravu iz sela Župić nedaleko od Petrinje. 

"Ma kakva Severina, kakva Ella Dvornik, kakav Dean Kotiga - nitko nema ovakve followere kao naša Ivana! Bela, Luna i Lajka prije točno godinu dana dobile su imena i dom! Nazvane su, simbolično, najčešćim imenima za pse, a vi povežite zašto. Inače, danas je godišnjica njihova spašavanja. Točno u ovo vrijeme prošle godine prvi put su izašle iz štale u kojoj su živjele, one u kojoj su se jedva mogle okrenuti, gdje su samo jele i čekale klanje...", započeli su u objavi. 

"U gomili nesretnih vijesti o tužnim sudbinama životinja s područja pogođenih potresom, tri svinje i trudna krava Šarava iz sela Župić nedaleko Petrinje zamijenili su oštećenu štalu sigurnošću utočišta Farmica u Našicama. Farmica, Prijatelji životinja i Udruga Pobjede zajedno su sudjelovali u njihovom premještanju u novi dom i to svi pamtimo kao jedan od najljepših prošlogodišnjih trenutaka. 

To je bit aktivizma, povezanosti i, naposljetku, razlog zašto Mreža za zaštitu životinja postoji. Na stranici Farmica pratite kako izgleda njihova svakodnevica kad se ne igraju lovice s Ivanom, što vole papati i koja im je omiljena ljetna razbibriga. E pa Luna, Bela, Lajka i Šarava, sretan vam udomidan!" dodali su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.