VIDEO Na putu od skloništa do kuće, ova kujica je cijelo vrijeme imala šapu na ruci ženi koja ju je spasila

Screenshot:YouTube

KUJICA Regan je sa svoje 4 godine ostavljena u skloništu za napuštene životinje Tennessee. Bila je jako uplašena i usamljena i nikako joj nije bilo jasno što se događa. Njen vlasnik je umro, a ona se nalazi na nekom čudnom mjestu, zatvorena i okružena s hrpom drugih uplašenih pasa.

Aktivistica Kim Mozena Rezac bila je uporna kako bi ostvarila kontakt s ovom divnom zlatnom retrivericom i nakon 3 dana je uspjela. Ubrzo se Regan počela veseliti i mahati repićem kada bi vidjela da joj dolazi Kim, ali prema ostalim ljudima je i dalje bila oprezna i nepovjerljiva.

Kim je odlučila da ovoj kujici moraju što prije pronaći privremeni smještaj kako bi se mogla socijalizirati s ljudima i biti opet veseo i sretan pas. Krenule su na put koji je trajao dva i pol sata, a sve vrijeme vožnje kujica Regan je svoju šapu držala na ruci svoje spasiteljice.

Kada je Kim objavila ovu divnu snimku, rastopila je srca puno ljudi i odmah se javio jedan par koji je bio zainteresiran pružiti joj za početak privremeni smještaj. Mi se nadamo da će Regan ubrzo pronaći stalan dom i zaboraviti sve ružno što joj se desilo.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.