Udomi uz Index: Mandica i Iggy čekaju na svoje nove vlasnike. To možeš biti ti!

Foto: Prava Šapa

LIPANJ je mjesec udomljavanja mačaka, a Index i Pet centar odlučili su zajedničkim snagama pronaći tople domove mačkama u skloništima, koje čekaju na svoje nove vlasnike. Zahvaljujući Pet centru, svaki će udomitelj kući, osim najboljeg prijatelja, ponijeti i bogati poklon paket za još ljepši početak novog prijateljstva.

Nakon što smo vam predstavili preslatkog, maznog mačka Giovannija o kojem više možete pročitati OVDJE, danas ćemo vas upoznati s preslatkim macama Mandicom i Iggyjem, koji trenutno žive u udruzi Prava šapa.

Mandica je stara osam mjeseci, a spašena je s ulice. Imala je povrijeđeno oko, no operirana je i izliječena. Tretirana je protiv unutarnjih i vanjskih parazita te je cijepljena protiv zaraznih bolesti. Sterilizirana je i mikročipirana.

Voli se maziti, ne boji se ničega i jako je umiljata. Slaže se s drugim macama, ali i prijateljski raspoloženim psima.

Iggy je mačić star svega tri mjeseca. Iako ga je strah nepoznatih ljudi, uvijek će se rado uključiti u igru. Voli se maziti i jako je umiljat. Naučen je na život u stanu i na pijesak te se dobro slaže s drugim mačkama.

Tretiran je protiv unutarnjih i vanjskih nametnika i cijepljen protiv zaraznih bolesti. Udruga koja trenutno brine o Iggyju osigurala mu je besplatno cjepivo protiv bjesnoće i mikročipiranje, kao i mogućnost ostvarivanja 50 popusta na cijenu kastracije koja je za mužjake poput Iggyja obavezna u dobi od 6 do 12 mjeseci.

Ako su vam Mandica i(li) Iggy zapeli za oko i mislite da bi vaš dom mogao postati i njihov dom, možete im se javiti na e-mail prava.sapa@gmail.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.