U dvorište mu uletjelo 200 ovaca, on i žena ih istjerali na urnebesan način

Screenshot: YouTube

ŠTO napraviti kada ti u dvorište uđu dvije stotine ovaca? Scott Russo i njegova žena znaju odgovor na to pitanje. U njihovom se dvorištu našlo baš toliko ovaca prošlog tjedna. Pitate se kako? Priča je, zapravo, vrlo čudna i smiješna. Russo je ugledao stado ispred svog doma i pomislio je kako bi bilo dobro pustiti jednu u dvorište kako bi je pokazao kćerkici.

To se, naravno, nije dogodilo. Bilo je nemoguće ugostiti samo jednu ovcu. Kada je otvorio vrata dvorišta i pustio tu jednu, za njom su krenule i ostale i odjednom se stvorila gužva koja se pretvorila u smiješnu katastrofu. Kćerkici su rekli da ostane u kući, a on i njegova žena na sve su načine pokušavali istjerati stado iz dvorišta.

Potjera je trajala nekoliko minuta, a završila je nakon što je njegova žena uzela tamburin u ruke. Shvatili su da ih zvuk tamburina plaši, nastavili su s tim i naposljetku ih istjerali. Russo je cijelu tu scenu snimao i završio je na TV-u te na mnogim portalima. Pogledajte kako je to izgledalo u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.