Spasila je mršavog napuštenog psa. Pogledajte kako joj je on zahvalio za to

Foto: Kris Lenker

KRIS LENKER i njezina žena vraćale su se sa sela kada su ugledale životinju pokraj puta. Najprije su pomislile da se radi o ozlijeđenoj srni, no kada su prišle preplašenoj životinji, shvatile su da se radi o izgladnjelom psu. Kris mu je pokušala prići, no on je odmah pobjegao.

Nakon nekoliko minuta traženja, htjela je odustati jer je pomislila da je otišao predaleko, no nešto joj ipak nije dalo da to učini. "Duboko u sebi znala sam da trebam nastaviti potragu i da je to pas kojeg moramo odvesti kući", rekla je za The Dodo. Ubrzo ga je pronašla, sakrio se iza ograde nečijeg imanja.

Iako potpuno prestrašen i nervozan, dopustio joj je da mu priđe i nakon nekoliko minuta maženja dopustio joj je da ga odnese u auto. Nervoza još nije bila posve stala, no kada je shvatio da je na sigurnom, odlučio joj je zahvaliti. Gurnuo joj je njušku pod glavu, počeo je lizati i grliti te je zadrijemao u njezinom krilu.

To je bio jasan znak da joj vjeruje, da je voli i da joj je zahvalan. Proces prilagodbe na novi dom i pseću ekipu s kojom ga dijeli još uvijek traje. Kris kaže kako njihov novi ljubimac zahtijeva da ga nose kada se vraćaju kući iz šetnje jer se boji da će ponovno biti napušten. No ovoga se puta to neće dogoditi. U nastavku vam donosimo predivne fotografije nastale nakon spašavanja. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.