Spašeno preplašeno tele pronašlo utjehu u psu, njihovo prijateljstvo je čarobno

Screenshot: YouTube

MEGAN i Mike spasili su tele imena Calvin i doveli su ga na svoju farmu među desetke drugih spašenih životinja. Calvin je na svijet došao na farmi mlijeka, odmah po rođenju odvojen je od majke i to je užasno utjecalo na njega. Kada je došao u svoj novi dom, bio je zbunjen i preplašen. Prvi dodir s travom natjerao ga je da potpuno poludi od sreće, osjetio je slobodu, no vrlo brzo se povukao i počeo tresti jer nije imao pojma što se događa.

U tom trenutku uskočio je pas Lincoln koji uživa u svojoj ulozi roditelja koji olakšava sve teške stvari. Mnoge je životinje dočekao i pružio im najbolju dobrodošlicu te im pokazao da se ne trebaju bojati. Isto je bilo i s Calvinom. Prišao mu je i počeo ga lizati po ušima, bio je nježan te mu je kroz nekoliko dana pokazao da se ne treba bojati Megan i Mikea.

Ubrzo je Calvin postao pravi mali pas, ponašao se baš poput Lincolna, zahtijevao pažnju i maženje od svojih vlasnika, igrao se i potpuno zaboravio na strah. Kada su na farmu doveli drugo tele, Calvin se jako zbunio jer nikada prije nije vidio drugu kravu. Na početku je bio zbunjen i suzdržan, a kada mu je prišao i pozdravio ga njuškicom, postali su najbolji prijatelji. Sada pas Lincoln ima dvije kravice, koje pazi, mazi i voli najviše na svijetu. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.