Ribar otkrio koje je sve nevjerojatne životinje ulovio u svojoj karijeri

Screenshot: TikTok

RIBAR Conner, koji je na TikToku poznat kao @fishingwithconner, nedavno je objavio video u kojem pokazuje koje je sve životinje ulovio u svojoj karijeri dugoj četiri godine. 

Prva životinja koja ga je impresionirala je bila riba napuhača, koju je odmah vratio u ocean. Snimka ribe napuhače je pregledana čak 28 milijuna puta. Drugi na redu je rak vrste Calappa flammea, kojeg je Conner ulovio samo jednom pa ga je odlučio prodati lokalnom akvariju kako bi ga mogao posjećivati. Ribar je također ulovio raka vrste Stenorhynchus seticornis, za kojeg je rekao da ga podsjeća na nekakvo stvorenje iz horora. 

Francuski anđeo je riba koju Conner često susreće, ali ga uvijek jednako razveseli zbog prekrasne boje ljuske. Često susreće i mlade hobotnice, za koje vjeruje da su najslađe životinje u oceanu, ali napominje da su prava pošast kada odrastu, jer love rakove. No Connerov najdraži ulov su jastozi porodice Scyllaridae, za koje se nada da će ih vidjeti i ove godine kada počne sezona rakova. 

@fishingwithconner What was your favorite animal from this video? Let me know in the comments! 😃 #fyp #fishing #animals #seacreatures #foryou #ocean #explore #floridafishing #fish #foryoupage #trending #viral #nature ♬ Storytelling - Adriel

Connerov video je pregledalo više od pet milijuna ljudi, a mnogi od njih su ga u komentarima ispitivali o pojedinačnim ulovima. Ribar je tako otkrio da neke od tih životinja prodaje lokalnim akvarijima jer zna da će ondje dobiti adekvatnu brigu. Dio korisnika je bio šokiran jer je ribar golim rukama dirao ribu napuhaču, pošto su to jedne od najotrovnijih riba na svijetu, no ribar je rekao da nisu sve vrste otrovne. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.