Psić pokušao ukrasti igračku ogromnoj dogi pa mu ova pokazala tko je glavni

Screenshot: YouTube

MALENI Yorkie i ogromna njemačka doga vrlo su zanimljiv spoj. Njihovi ukućani kažu kako s takvim parom nikada nije dosadno. Oni se, zapravo, obožavaju. No kao i svi drugi psi, imaju svoje igre i zadirkivanja koja sa strane mogu izgledati čudno i pomalo smiješno.

Yorkie Lil Bear i njemačka doga Bandit najbolji su prijatelji koji se ponekad posvađaju oko igrački. Ovaj je video pravi prikaz toga. Lil Bear je prišao Banditu i pokušao mu oteti igračku, a krasti od ovako velikog psa poprilično je opasan i kompliciran zadatak.

No Bandit nikada ne bi ozlijedio svog najboljeg malenog prijatelja pa se u cijeloj toj igri i otimačini ponaša kao savršen stariji brat. Svjestan je njegove veličine pa mu uvijek priđe s dozom opreza. Ponekad ga, ipak, podsjeti tko je u toj cijeloj priči glavni, pazeći da njegovi pokreti ne budu nagli i silni.

Upravo to se dogodilo i u ovom videu. Nakon što mu je Lil Bear pokušao oteti igračku, Bandit ga je odlučio provozati po zraku i time je dobro nasmijao svoje vlasnike. Sigurni smo da će i vama uljepšati dan.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.