Psić Bret je zaštitno lice udruge Šibenske šape. Sad je doznao da ima tumor

Foto: GoGetFunding

PSIĆ Bret postao je zaštitno lice udruge Šibenske šape. On je već dugo štićenik udruge jer zbog svoje nestašne prirode nije uspio pronaći dom. No Bret je bio sretan unatoč tome dok nije doznao loše vijesti. Dijagnosticiran mu je tumor, zbog čega je za njega pokrenuta i crowdfunding kampanja.

"Molimo vas za pomoć u širenju vijesti o našoj nedavno pokrenutoj crowdfunding kampanji. Naime naš štićenik Bret, koji je na neki način postao maskota udruge Šibenske šape jer je ostao jadničak neudomljen zbog nestašnog ponašanja, saznao je nedavno iznimno loše vijesti. Dijagnosticiran mu je zloćudni tumor i potrebna mu je pomoć. Već i same pretrage su ga skupo koštale, a sada kad imamo dijagnozu, potrebna mu je i posebna hrana, suplementi i CBD ulje", poručili su iz udruge Šibenske šape.

Prenosimo molbu od Šibenske šape: "Molimo vas za pomoć u širenju vijesti o našoj nedavno pokrenutoj crowdfunding...

Objavljuje Mreža za zaštitu životinjaSrijeda, 31. svibnja 2023.

"Kako bismo pokrili njegov trošak i dozvolili mu dostojanstven ostatak života, pokrenuli smo ovu kampanju te apeliramo na sve ljude mekog srca da se priključe u nadi da mu pokušamo pomoći. Bret se nalazi u Vodicama. a kampanju Help Bret pay the Vet možete pratiti na linku!", poručili su u apelu koji je prenijela Mreža za zaštitu životinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.