Pitala je profesora smije li povesti psa na predavanje kako bi izbjegli uragan, a njegov odgovor oduševio je cijeli svijet

Foto: Facebook

URAGAN Irma se približavao, a Jessica Lewis odlučila ga je izbjeći i sa svojim psom otići kod roditelja u Atlantu. Sva su predavanja odložena, no ostalo joj je još jedno predavanje na koje je morala otići.

Vremena je bilo vrlo malo i nije htjela riskirati i vraćati se u svoj dom po psića pa je odlučila napisati mail profesoru i pitati ga smije li ga povesti na predavanje. 

 
"Dr. Kennedy,
Moje je ime Jessica Lewis i slušam Vaša predavanja iz Političkih nauka u 15:39. Iako će Vaš odgovor na moje pitanje vjerojatno biti "ne", postavit ću ga i nadati se da ćete biti dovoljno cool i reći "da". Zanima me mogu li na Vaše predavanje povesti svog psa? To bi mi uštedjelo puno vremena jer je Vaše predavanje i zadnje predavanje koje imam, a želim što prije napustiti grad kako bih izbjegla gužvu u prometu i uragan. Obećavam da će moja kujica biti jako dobra te da će ometati što je manje moguće. U privitku Vam šaljem fotografije da se sami uvjerite koliko je slatka."
 
Odgovor koji je uslijedio nasmijao je i oduševio cijeli svijet. 
 
"Jeste li mislili da ću, ako me nazovete cool profesorom, popustiti i reći da? Prevarili ste se! No ono zbog čega ću popustiti je činjenica da je vaša kujica dobra i pristojna! Povedite je!"
 
Svih sat vremena i petnaest minuta njezina je kujica bila predivna. No, nije je držalo mjesto. Šetala je od osobe do osobe koja je nešto govorila i zahtijevala maženje.
 
Stekla je mnoge nove prijatelje i pokazala da je vrlo pametna. Ono što je oduševilo cijelu dvoranu je apsolutno nevjerojatno. Svaki puta kada bi profesor pitao je li nekome nešto nejasno, njezina bi se kujica oglasila i "postavila" pitanje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.