Pisali smo o štencima pronađenim u snijegu: Jedan nas je zauvijek napustio

 Foto: Udruga Spas

JEDAN od dvojice štenaca pronađenih u varaždinskom naselju Hrašćica o kojima smo pisali nije preživio.

PROČITAJTE priču o dva psića ostavljena na snijegu i hladnoći

Nije mu pomogao niti njegov brat koji ga je grijao (dok nisu pronađeni), kao niti članovi varaždinske udruge Spas kod kojih je pas završio. Presudili su mu snijeg i hladnoća.

"Koliko god mi željeli da se čudo dogodi ono se nažalost nije dogodilo. Tiho poput sjene maleni je zauvijek otišao iza duge. Oprosti, oprosti što nismo na vrijeme saznali za vas. Oprosti što nisi imao nikakvu šansu i što si na grozan način saznao kako okrutni mogu biti ljudi. A ti si im vjerovao i čekao da se vrate po tebe i brata. Oprosti nam dragi Tin, da Tin, jer ne želimo da odeš bez imena. Nadamo se da si bar na tren osjetio da te netko voli i grli. Svaki odlazak je za nas težak, ali ovaj puta nekako je još teže. Toliko smo željeli da uspiješ u inat...." piše u Facebook statusu kojim se udruga Spas oprostila od psića.

Zaključuju kako je njegov brat trenutno na infuziji jer je jučer malo slabije jeo. Krvna pretraga za sada pokazuje samo anemiju, a danas opet ide doktoru. Nadamo se da će barem jedan od dvojice psića preživjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.