Pas Tibo je već godinama u skloništu Dumovec, daje krv i voli djecu. Tko će ga spasiti?

Volonteri

TIBO je došao u sklonište grada Zagreba kao štene sa svojim bratom 2017. godine. Od tada do danas je izrastao u predivnog psa s još boljim karakterom. On je srednje veliki pas u tipu ovčara i obožava se igrati s djecom i maziti.

No, Tibo je i donor i pomaže bolesnim psima kada im je potrebna transfuzija. Dao je već puno puta krv i zna vrlo dobro kako se ponašati. Strpljivo leži na stolu dok mu uzimaju krv, kao da zna da time pomaže nekome.

Strpljivo čeka da ga doktori spuste sa stola i veseli se poslasticama. Lijepo hoda na uzici, a kada vidi djecu, rep mu počinje raditi kao lud.

Tibo obožava ljude i zaslužio je imati svoju obitelj. Jučer je spasio jedno maleno štene kojem je hitno trebala transfuzija. Popis spašenih životinja kojima je Tibo pomogao je dugačak, a sada je vrijeme da mu zajedničkim snagama pomognemo pronaći dom.

On može i dalje biti donor, ali vjerujemo da će mu lakše biti kada bude znao da se neće vratiti u kavez, već na mekani krevet koji je samo njegov i među ljude koji su samo njegovi. Podijelite priči i pomozite ovom divnom psu da bude sretan. 

Informacije o postupku udomljavanja ove divne njuške možete saznati OVDJE

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.