Ovo je najzgodniji veterinar na svijetu, prati ga više od milijun ljudi

Foto: Instagram/Evan Antin

UPOZNAJTE Evana Antina za kojim lude žene i muškarci iz cijeloga svijeta. Evan je proglašen najzgodnijim veterinarom na svijetu. Zbog toga je postao prava zvijezda Instagrama, gdje ga prati više od milijun ljudi. No njegov izgled nije jedina stvar koja zadržava sve te ljude na njegovom profilu. Tu su i hrpa slatkih ljubimaca, domaćih te egzotičnih i neobičnih životinja. Uz sve to, Evan ne zaboravlja na svojim objava podijeliti i svoje znanje.

Pokrenuo je i svoju emisiju "Evan goes wild" koja se emitira na Animal Planetu od veljače 2019. godine. Za sebe kaže da je od malih nogu znao što želi raditi i biti. Od djetinjstva obožava životinje svih vrsta, no strast su mu egzotične životinje, osobito bube i gmazovi. Evan radi u veterinarskoj stanici u Kaliforniji, a kada nije tamo, putuje svijetom te pomaže životinjama i istražuje divljinu.

Na njegovom ćete profilu stoga naći životinje svih veličina i kategorija, od ljubimaca, preko čudnih kukaca, do pomalo opasnih i divljih životinja. Ako volite prirodu i životinje, ali i zgodne te pametne frajere, njegov profil prava je stvar za vas. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.